TR
EN
0
Anasayfa
Kurumsal
Sepetim
Ürünler
Markalar
Referanslar
Katalog
İletişim
0
Sepetim
TR
EN
Anasayfa
Kurumsal
Ürünler
Markalar
Referanslar
Katalog
İletişim
Blog
Catering Nedir ?
İçinde yiyecek ve içecek olan tüm yemekli organizasyon çalışmalarına Catering denilmektedir. Diğer bir deyişle Catering'in Türkçe anlamı "Ziyafet Hizmetleri" olarak adlandırılabilir
İNCELE
Güveç İlk Kullanımı ve Temizlik İpuçları
Güveç, Türk yemeklerini lezzetlendiren en önemli malzemelerden biridir. Fırına girdiği anda mutfağı saran koku, evde güveç yemeğinin piştiğini haber eder.
İNCELE
Endüstriyel Mutfak Tezgahları ve Hazırlık Üniteleri
Endüstriyel mutfakların hazırlık üniteleri bölümlerinde yer alan endüstriyel mutfak tezgahı ve diğer hazırlık ünitelerini inceleyeceğiz
İNCELE
Teflon Tencere Sağlığa Zararlı mıdır?
Yemeğin lezzetine büyük etki eden tencere/tavamız, hammaddesi ile sağlığımıza destek de olur, köstek de.
İNCELE
Yeni Nesil Kahveciliğin Yeni Nesil Kahve Kavurma Makineleri
Kahve; şeytan kadar kara, cehennem kadar sıcak, melek kadar saf ve aşk kadar tatlı bir tat. Bu tadın farklı profillere ulaşmasını sağlayan en önemli süreç de kahvenin kavrulma aşaması.
İNCELE
Sanayi Bulaşık Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Sanayi bulaşık makinesi cafe, kantin, restoran, otel, catering firmaları gibi yüksek miktarda bulaşığın hızlıca yıkanması gereken işletmelerde kullanılır. Bu yazımızda sanayi tipi bulaşık makinesi alırken hangi konulara dikkat etmemiz gerektiğini inceleyeceğiz.
İNCELE